Imigrantii II

Tot vad ca se pune obsesiv intrebarea asta : Tu ce faceai daca erai in locul lor?

Ce faceam? Ce au facut bunicii si strabunicii mei.  Ce au facut? Au ramas unde s-au nascut si  au pus mana pe arme. Dar sa-si paraseasca vreodata “barlogul”? Niciodata!

Romania a primit refugiati, dar erau romani de-ai nostri din Basarabia. Nicidecum barbari care sa refuze pachetele cu mancare ca au inscriptionate crucea pe ele. Crucea Rosie mai exact. Cand te stii plecat de acasa, lihnit de foame de ti s-a lipit burta de sira spinarii mai stai sa faci nazuri? Cam ciudat pentru niste bieti refugiati. PARDON?

Se incearca sensibilizare europenilor,  prin poze cu femei si copii.  Dar nu arata restul ambarcatiunilor pline de handralai apti de lupta.  Sa-si apere petecul de pamant, religia si familia. Pai la cati au sosit din acea zona si la felul cum se cumpara arme  pe acolo, faceau o armata de toata frumusetea.

Pai peste noi au venit rusii tata, nu gluma aia de stat islamic. Si tot am reusit sa rezistam. Numai bunicii mei stiu cat au patimit din cauza eliberatorilor  dar n-au plecat cu miloaga prin Europa.

Daca tot ne iubesc asa de mult pe noi crestinii, cretinii cum le place unora sa ne mai numeasca de ce nu merg la fratii lor intru religie, mancare de halal, sharia  din Qatar, Emiratele Arabe, Arabia Saudita, Oman? Ori se pregateste construirea Eurabiei?

Unii care habar n-au ce se intampla prin Europa de vest, ii apuca compasiunea si empatia fata de hoardele astea. Pai   nu ni se prezinta noua  ce fac salbaticii aia pe acolo.  Pai ce vina are o femeie ca iese imbracata in fusta pe strada si babuinul ala crede ca  i se cuvine sa-i puna mana pe cur si sa le injure. E dreptul ei sa mearga pe strada cum vrea. Nu sa fie agasata pe strada de  neanderthalienii astia. De violuri nu mai zic.

Pentru corectii politic, trimite-ti un cuplu de homosexuali intr-o tara islamica sa se tina de mana pe acolo. Sa-mi spuneti daca mai ajung intregi inapoi!

Nu suntem obligati cu nimic sa-i acceptam!

Sa mearga sa lupte pentru ceea ce au pierdut, nu cu mana intinsa!

PS:  Sa vedeti acum o explozie a partidelor de dreapta!  Lupte de strada si tensiuni interrasiale ce vor incepe in curand in Europa de Vest.  Tensiunea mocneste de ani buni, dar in curand o sa vedeti cum  o sa se lase cu lupte de gherila urbana. Caci  Vestul nu-i mai suporta pe acesti  needucati, desi le este teama sa vorbeasca vor ajunge la un anumit punct si sa vezi atunci!

Leave a comment